Briose pufoase

de ianculubita in Prajituri, 29 Ian 2014 | 5161 vizualizari

 

Va recomand aceste briose super bune si pufoase; le-am vazut intr-o zi pe FB si mi-am amintit ca si eu le-am facut cu mult timp in urma dar ale mele erau cu cacao; acum am eliminat cacao si sunt la fel de bune.

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 120 g zahar
  • 1/2 plic praf de copt
  • 70 g unt topit
  • 80 ml lapte batut
  • 2 oua
  • 120 g branza proaspata
  • coaja de lamaie
  • fructe de padure
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose pufoase:

Batem bine ouale cu un praf de sare si zahar pana rezulta o crema pufoasa, adaugam coaja de lamaie, untul cald adaugat cate putin, laptele batut, apoi amestecam bine cu o lingura sa nu ramana cocoloase, branza proaspata iar la sfarsit faina amestecata cu praful de copt. Punem in forme o lingurita de aluat, apoi fructe de padure si acoperim cu alta lingurita de aluat. Lasam la cuptor 30 minute, iar dupa ce s-au racit le pudram cu zahar.

TIPS-URI

1

fructele de padure pot fi inlocuite cu stafide sau lasate simple

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose pufoase" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Briose bicolore